Profil

Profil

Jeg (Jesper Taustrup) er født 1975 og opvokset i Århus (Brabrand). Jeg har holdt akvarier i mere end 25 år, det har altid været cichlider og akvariedekoration der har været min hovedinteresse indenfor akvariesporten.

Gennem de sidste 10 år har det primært været akvariedekoration der har haft min fulde opmærksomhed, jeg har lavet et utal af forskellige akvariemiljøer, hvor jeg både har støbt dekorationer og anvendt færdig købte dekorations materialer.

Jeg har deltaget flere gange ved Danmarksmesterskabet i akvariedekoration, hvor det er blevet til fire 1. pladser en 2. plads og en 3. plads. Det er også blevet til en 1. plads og en 2. plads ved Nordiskmesterskab. I 2008 deltog jeg i den meget prestigefulde konkurrence AGA World Aquascaping contest (Det uofficielle verdensmesterskab), hvor jeg vandt guld. I 2010 deltog jeg igen, denne gang med to akvarier, hvor jeg vandt både guld og sølv. Mine to seneste Aquascapes kan ses her:

http://showcase.aquatic-gardeners.org/2010/show15.html

http://showcase.aquatic-gardeners.org/2010/show16.html

Interview med mig i TV2 oj torsdags Guide, i forbindelse med Århus Akvarie forenings 75 jubilæums udstilling. Klik på linket, interviewet starter 2 min. inde i udsendelsen.

http://www.tv2oj.dk/arkiv/2011/10/20?video_id=22901&autoplay=1

Med venlig hilsen

Jesper Taustrup 

Mr. Amano og Jeg, ved hans foredrag i Århus den 8. oktober 2011

Mr. Amano og Jeg

Mr. Amano og Jeg ved hans foredrag i Århus den 8. oktober 2011

Takashi Amano

Takashi Amano

Takashi Amano, som er et stort forbillede for mange entusiastiske akvarister med hans Nature Aquarium Aquascapes, det største navn indenfor akvaristikken til dato.